Hösten kommer med stormsteg…

Hej och hallå!

Som sagt, nu kan nästan ingen dementera att hösten varit här och nosat runt lite.. Många har i dagarna börjat att skörda, både över och under jordytan. Vi har på den egna gården, Orchis Mellangård, mönstrat våra djur inför den årliga slakten senare under hösten.. Som vanligt så tar vi gärna emot intresseanmälningar av kött från helt-, och halvt lamm. Kilopriset kommer att ligga runt hundralappen eller något däröver.

Gårdsbutiken i Stan har tyvärr drabbats av inbrott.
I och med att stora skyltfönstret behöver bytas ut så ser butiken väldigt tråkig ut just nu med stora träskivor som täcker den ytan.. Detta gör också att öppettiderna för butiken är väldigt oregelbundna tillvidare. Slå oss gärna en signal innan då besöker oss för att vara säker på att det är någon där!

Intresseanmälan för lammkött gör du genom att maila till: rita.cannert@orchis.se (OBS! ej bindande, vi hör av oss när det blir aktuellt, ca okt/nov.)

Kolla om butiken har öppet (samt övriga frågor) på telenr: 08-310 450

Mvh

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *