Nu börjar vi så småningom…

Ja, som sagt..

Nu börjar vi så småningom att komma igång igen efter alla eskapader.. Butiken har fått ett nytt skyltfönster och en ny skylt att hänga på fasaden är på gång! Allt för att synas lite bättre nu när vi faktiskt inte ligger på en av de största butiksgatorna :/.. Hyllorna börjar så smått att fyllas på igen med nya godsaker, både för gom och öga. Samt inte att förglömma; vilka goda egenskaper produkterna har.

En nyhet som växer sig starkare är produkterna från Rödceder, skadeinsekternas värste fiende!
I butiken har vi alla vapen som man möjligtvis kan ta till för att bekämpa dessa (ofta oinbjudna) små varelser. Just nu har vi ett mycket trevligt erbjudande för dig som vill bli kvitt dessa små rackare både på kort och lång tid.
Paketpris på Olja (stor flaska 80ml, eller spray 70ml) + Malfälla + Trä (block eller spån)
för endast 599:-.

Vi vill ju naturligtvis ha ett så brett sortiment som möjligt att erbjuda till er kunder så vet du någon producent som har varor som skulle passa bra in hos oss så tipsa gärna. Det går bra att tipsa här, men helst direkt till oss i butiken :).

Bondens Egen Marknad på Södermalm har haft många trevliga lördagsmarknader nu under hösten. Vi har tyvärr inte haft egna gårdsprodukter i tillräcklig mängd för att kunna medverka hittills. Men nu börjar vi så småningom att komma på fötter igen och den 22 oktober är vi där igen och bjuder ut våra
rökta lamm/fårprodukter igen. Naturligtvis så tar vi även med ett litet urval av alla våra gosiga skinn också. Vi har som vanligt många olika färger (vita, bruna, grå, svarta, fläckiga), former (stora, små, fyrkantiga), och längder på ullen (päls, baby och rya). Det stora urvalet har vi fortfarande i butiken och hemma på gården. Alla till mycket förmånliga priser!

VÄLKOMNA!

OBS! Butiken har fått nya öppettider: Ons-Fre 12-18, Lör 12-16

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *