Det lackar mot jul..

Ja, nu var det tag sedan vi skrev något här igen.. men som rubriken säger så börjar det dra ihop sig mot en av de mest firade högtiderna, nämligen julen! En tid då vi samlas med vänner, nära och kära för att tillsammans fira kristi födelse, äta gott och ge varandra gåvor.

På gården är det full aktivitet som vanligt. Vi har precis fått hem de sista slaktkropparna från slakteriet och köttet har fått nya hem i andras frysar (eller kanske direkt in i stekpannan/ugnen 🙂 ?! ). Vi ha hunnit att medverka på en av de tre utannonserade ”Bondens Egen Marknad” på Katarina Bangata på Söder i Stockholm med våra egna produkter. Vi kommer även att vara med på den sista nu på Lördag den 17/12 på samma plats mellan kl. 10-15, ni är alla välkomna dit. Med oss har vi våra goda rökta lamm/ coh fårprodukter; 4 olika kryddade korvar, fårfioler, filéer, hjärtan, ägg, torkade produkter, med mera, med mera.. Jag ska inte säga att det är det absolut bästa, men i alla fall bland de allra gosigaste; våra underbara fårfällar och pälsskinn, huuur myyysiga som helst! 🙂 De tar vi naturligtvis med oss, om inte alla, så i alla fall ett litet men naggande ”gott” urval av vad vi har hemma och i butiken.

Så har det äntligen hänt! För er som inte har varit till butiken på ett par dagar så vill jag nu upplysa er om att nu ÄNTLIGEN så har vår fina fasadskylt kommit upp! Custom-made by Nadine! Som hon har kämpat med att få till den fina skylten, precis som vi vill ha den.. Nu sitter den äntligen uppe! Kom och beskåda och passa på att gå in och se alla våra nya fina produkter, underbara presenter till både dig och din vän.

Jodå, butiken har fått nytt även inne. Goda chokladdoppade tunnbröd är bara en av många goda nyheter från Alterheden i butiken. Bland annat så har de även massor av olika goda annorlunda samker på saft som man inte hittar varsomhelst, men hos oss finns de.. Vad sägs om; blåklintssaft? rosensaft? bara som ett litet exempel. De har även spännande glassåser som vi bara måste rekommendera till alla efter all julmat, eller kanske till nyårsmenyn?!

Hallongården har även de varit snälla mot oss och avvarat en del av sina eftertraktade goda chokladpraliner till oss och våra kunder. Små söta och precis lagom stora presentaskar fyllda med den allra godaste fyllningen, till dig eller en vän!

För att skapa den bästa av julstämning i våra hem så måste vi också ha lite tomtar att dekorera med, tycker ni inte det?! Jo, ABSOLUT! Så, därför har vi nu de allra underbaraste filtade tomtarna man någonsin kan tänka sig i butiken! Så naturtrogna och med de allra nättaste ansiktsuttrycken, man skulle kunna tro att det inte gick att få till, men jodå, vi har flera av de bästa hantverkarnas alster i vår butik.
Även om inte Kung Bore ha gjort mycket väsen av sig än denna vinter, så vet man aldrig om han kommer med dunder och brak en dag?! Då är det bäst att vara beredd! I butiken så har vi även laddat upp med varma fårskinnsmössor och tofflor och sulor och stickade sockor och, ja, listan kan göras hur lång som helst. Det bästa vore om du själv tog med dig en vän och kom och tittade in själv istället för att få dig en egen uppfattning!

Så måste jag ändå få avsluta detta väldigt långa, men informativa inlägg med att få tipsa om vårt bidrag till ”Årets Julklapp”; naturligtvis så måste vi få säga ”Rödcedern” som håller så mycket längre och avskräcker alla små otäcka skadeinsekter från att invadera våra hem. Våra paketerbjudanden (läs nedan) sträcker sig ända fram till jul!

VÄLKOMNA! (ps vi bjuder på gottigheter i butiken.. mm..)

GOD JUL!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *