Hemsidan har fått liv igen!

Efter mångt och mycket så har nu vår fina hemsida återigen kommit till liv. Hemska virusattacker och personer som hackade sig in visade sig vara en knepig nöt att knäcka, men vi ger inte upp, nu är vi här igen. 🙂

Vi har haft ett långt och härligt sommarlov med en del vila, men också mycket jobb på gården. Bland annat så har hundarna fått en uppgradering av hundgården som nu har blivit ca 1000 gånger större, jo, jag skojar inte. Stängslet i en av hagarna nedanför huset byttes ut och blev mer ”hundsäkert” med mindre maskor i nätet samt att det hamnade närmare marken och eliminerade därmed risken för ”krypa under staketet-”-hunden.

Fåren och lammen har gått ute och betat hela våren och sommaren, vilket har gett resultat; de mår prima! Precis så som vi vill ha dem, lagom stora och snart redo för slakt. Vi har som vanligt använt oss av ”Intresserad av helt eller halvt lamm”-listor på olika ställen vi varit på (bland annat Fårdagen i Ekebyhovsparken anordnat av Mälaröarnas Fårfolk) samt i butiken. Än är inte loppet kört för dig som ännu inte hunnit att anmäla ditt intresse för närproducerat ekologiskt lammkött i höst, kom in i butiken, eller kontakta oss på annat valfritt sätt, så skriver vi upp dig på listan. Beräknad slakttid kanske blir något senare i år än tidigare, närmare november än oktober. 🙂

I butiken ett par nyheter dykt upp! Flera par superfina handstickade sockor i olika storlekar och färg värmer vår hyllor, vi tycker att de hellre bör värma någons fötter 😉 kom in och kläm och känn innan någon annan gör det 😉 Klassikern fårskinnet hänger kvar som favorit även den här hösten. Just nu har vi många vackra skinn i ljusbrunt och en hel del grå skinn också faktiskt.

Jordärtskockorna har skördats och finns nu till försäljning i butiken 🙂

OJ, jag höll på att glömma; vår SUPERGODA SQUASH, den som har vuxit så enormt under sommaren, trots mindre regn än vanligt, är sååå himla god. Jag vet inte varför, men den är verkligen godare än något annat år tidigare. Iom att den har vuxit till så stora fina exemplar i år, så säljer vi dem i styckbitar med ett kilopris på 20:-/kg. Välkomna in och smaka!

Jag har säkert glömt en massa annat som jag skulle kunna fresta er med, men någonting måste ni ju få upptäcka och uppleva när ni kommer in till butiken 😉

Hej för nu… 🙂

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *