Publicitet och bråda dagar!.. :)

Jodå, så det!
Nu har även vi; ”Gårdsbutiken i Stan” fått den äran att lyfta vår butik lite i tidningen ”Vi i Vasastan”. 🙂
Toppenkul tycker vi, spännande säger våra kunder! Den mycket trevliga artikeln kan du läsa här! (klicka på länken)

JULMARKNADER
Men det är också mycket annat som händer just nu. Bland annat så har vi anmält oss till att delta på Bonden egen Marknad på Katarina Bangata i Stockholm (även här kan du klicka på länken om du vill veta mer) de tre lördagarna som är kvar innan jul. Marknadens öppettider är som vanligt kl. 10-15. Vi tar med oss lite av varje; rökt kött, korvar, några hjärtan (först till kvarn 😉 ), goda fioler och bogar och naturligtvis våra unika vackra fårskinn!

MEN, vi har också, nytt för i år; anmält oss till vår mer lokala marknad på Jungfrusunds marina (klick). Denna marknad håller öppet både lördag och söndag den 7-8 decmber mellan kl. 11-16. Eftersom det finns många andra duktiga hantverkare som medverkar på denn här marknaden så har vi valt att endast ta med oss våra livsmedelsprodukter från den egna gården, men det är inte fy skam det inte.

Får jag återigen presentera våra supergoda rökta lamm- och fårkorvar med fyra olika kryddningar, utan utfyllnadsmedel, endast kött och kryddor:
Spiskummin (god till kylt vitt vin eller en god kall öl),
Landjäger (Kryddblandning inspirerat från den Österrikiska (hur stavar man till det?!?) varianten av bratwurst),
Vitlök (mer vitlök än i de andra sorterna ;p , god som pålägg, snacks eller i  t ex en sallad),
Ungersk (ja, vad ska jag skriva om den här?! Att den är mild och mycket god? Sant, men den kan också överraska med lite större pepparkorn vilket gör att den stundtals blir heeet 😉 ).
samt våra goda urbenade rökta fårfioler, toppen som kallskuret på julbordet!

Skulle det nu vara så att ni hellre besöker Gårdsbutiken, så är ni naturligtvis även Välkomna dit! Vi har öppet som vanligt Ons-Fre; 12-18 samt Lör 12-16.

Hoppas nu att vi har vädrets makter med oss,, att vara ute i snålblåst och smärre storm tror jag ingen njuter av om man dessutom planerar att så still!?! 🙂

Over and out!

This entry was posted in Gårdsbutiken i Stan, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *