Om oss

Gårdsbutiken i Stan, Orchis är en familjeägd liten gårdsbutik inne i Vasastan, Stockholm. Vi har från början en liten gård med lamm/fårproduktion samt en mindre höns/vaktelproduktion (för äggens skull) på Färingsö. Butiken startade vi när vi hade en lokal tillgänglig och ville försöka att sälja både våra egna gårdsprodukter och andra småskaliga producenters varor. Tanken är att produkternas ursprung ska ha gårdsanknytning på ett eller annat sätt. De allra flesta producenter har en stor miljömedvetenhet i sin produktion eftersom vi måste värna vår jord alltmer.

Hitta till oss:
http://kartor.eniro.se/m/aKrty
Hälsingegatan 7
112 13 Stockholm

Kontakta oss på:
08-310 450, 070-677 27 34

Gården ligger på Färingsö, kontakta oss för information.

6 Responses to Om oss

 1. Meighan Boyd says:

  Hej!
  Jag fösöker hittar en källa till Spagettipumpa i Stockholm, och ditt butik nämdes på en forum. Har ni möjligen den fortfarande??

  Mvh
  Meighan

  • admin says:

   Hej Meighan. Spagettipumpa har vi ibland på sena hösten, egen produktion. Ring gärna till butiken under våra öppettider och fråga om vi har spagettipumpa kvar. 🙂
   Med vänlig hälsning Gårdsbutiken i Stan

 2. Cecilia bergold says:

  Hej,
  Finns er butik fortfarande?
  När har ni i så fall öppet i sommar?
  Eller har ni möjligen gårdsförsäljning i Skå?

  Mvh
  Cecilia bergold

  • admin says:

   Hej Cecilia. Butiken har haft ett längre uppehåll den här sommaren, men öppnar igen imorgon lördag mellan 12-16. På gården har vi endast förbokade besök för försäljning av våra egna produkter; ägg, lamm- och fårköttsprodukter samt lamm- och fårskinn. Välkommen!

 3. gunnel says:

  Hej! Har ni lammskinn till försäljning.

  • admin says:

   Jajamän! Vi har nästan alla sorter (färger, storlekar, kvaliteter)! Välkommen in onsdag eller torsdag denna vecka eller ordinarie öppettider nästa vecka 🙂 Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *